Bonus bun venit winner | Bonusuri pariuri 2022 până la 1.000 Lei

bonus bun venit winner

bonus bun venit winner

O modalitate destul de eficienta de a atrage pariori este oferindu-le numeroase promotii si bonusuri speciale. In acest sens, Winner Sports are multe de oferit. Daca va inregistrati cu un cont, depuneti bani si plasati un pariu calificat, aveti sansa de a colecta un bonus de bun venit uimitor. Vine sub forma unui meci impresionant de 100% din primul pariu pe care l-ati plasat si se ridica la pana la 1000 ron.

In plus, puteti castiga inca un bonus de 50% la acumulatorii sport din Romania. Aceasta promotie este valabila pentru sporturi precum rugby, baschet si baseball. Oferta se aplica pariurilor acumulatoare inainte de meci, care contin doua sau mai multe selectii. Chiar daca una dintre selectiile tale este amanata sau nula, primesti in continuare bonusul, dar procentul acestuia depinde de numarul de selectii castigatoare.

Dupa cum sa mentionat anterior, fanii curselor de cai au dreptul si la un bonus special. Daca plasati 20 de pariuri separate pe curse de cai prin intermediul dispozitivului dvs. portabil, vi se va acorda un bonus sub forma de pariuri gratuite. Pariurile gratuite se ridica la 5% din miza totala pe care ati pariat la aceste 20 de curse, dar retineti ca fiecare miza individuala trebuie sa fie de cel putin 50 ron. Aceste bonusuri de fidelitate sunt limitate la 20 pe luna – foarte mult, intr-adevar.

Fanii fotbalului pot colecta un bonus special de pana la 100% la acumulatorii lor de fotbal. Oferta este valabila pentru castiguri la acumulatori de fotbal inainte de meci cu minim trei selectii. In cazul in care selectiile tale castiga, bonusul va fi adaugat la castigurile tale totale. Procentul sau depinde de numarul de selectii – un acumulator de triple va va castiga un bonus de 5%, in timp ce cu un de 14 ori, veti putea colecta o potrivire de 100% din castigurile dvs.

Pentru mai multe informatii despre aceste promotii, ar trebui sa cititi sectiunea Termeni si conditii de pe site.

Pentru a plasa un pariu calificat, trebuie mai intai sa va finantati contul. Exista multe optiuni de plata sigure si convenabile dintre care puteti alege. Pentru a depune si a retrage bani in si din contul dvs., puteti utiliza oricare dintre urmatoarele metode – ClickandBuy, WebMoney, InstaDebit sau carduri de credit/debit de la Visa, Mastercard si Maestro. PaySafeCards preplatite, Skrill si Neteller pot fi folosite doar ca metode de depunere a fondurilor.

Castigator Pariuri sportive Pariuri gratuite, cod promotional si bonus

Winner ofera o selectie mare de promotii sportive, printre multe alte oferte care acopera poker, cazinou, bingo si chiar mobil. Pentru sport, casa de pariuri ii invita pe pariori sa marcheze o oferta impresionanta de meci de 100% pana la 1000 ron atunci cand a fost facuta o depunere de cel putin 30 GBP. Paritorilor li se cere sa parieze valoarea de opt ori inainte de a putea fi solicitate retrageri de pana la 500 GBP.

Winner impresioneaza si mai mult cu noile oferte promotionale regulate, care se desfasoara in conformitate cu evenimentele sportive curente, cum ar fi turul PGA, Premier League engleza si multe altele. Prin urmare, ofera cele mai recente optiuni de pariere si avantaje pentru membru la cele mai recente evenimente.

O alta oferta grozava de la Winner este bonusurile lor continue care includ oferte de asigurare ACCA, cote de pariuri pe cai pentru evenimente din Marea Britanie si Irlanda si, desigur, programul lor VIP care recompenseaza pentru fiecare pariu plasat.

In joc si incasare

Avand in vedere ca pariurile in joc au devenit o optiune populara, Winner Sports include una dintre cele mai bune interfete care ofera o interfata usor de utilizat pentru toate evenimentele lor live. Afisarea atat pe site-ul lor web, cat si pe aplicatia mobila ofera o oportunitate de inalta calitate de a paria pe diverse piete in timp ce evenimentul se desfasoara. Pentru cei cu o conexiune mai lenta, pagina ar putea dura cateva secunde sa se incarce, dar in ceea ce priveste obtinerea de cote live si plasarea pariurilor, nu ar trebui sa aveti probleme.

Interfata in joc ofera toate cele mai recente evenimente in partea stanga a ecranului de pariuri si include, de asemenea, detalii despre meci. Astfel, pariorii pot comuta intre evenimentele live si pot gestiona mai multe pariuri in joc in acelasi timp.

Castigatorul include si cele mai recente optiuni de incasare, oferind pariorilor acces pentru a-si salva pierderile sau pentru a elimina o parte din pariu pentru a crea altul. Functia de incasare este disponibila si in timpul jocului, oferind optiunea de a elimina pariul inainte de incheierea meciului. Aceasta functie a devenit o optiune populara la Winner, deoarece au facut-o din nou disponibila in talonul de pariu. Cu toate acestea, nu toate evenimentele pot oferi optiunea de incasare si, prin urmare, numai evenimentele selectate ofera aceasta functie.

Știri relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published.