Bonusuri winner | Bonusuri pariuri 2022 până la 1.000 Lei

bonusuri winner

bonusuri winner

Castigatorul nu a rezistat atat de mult fara motiv. Platforma este implicata in industria jocurilor de noroc de multi ani si este clar sa vezi ca au in vedere interesele tale cele mai bune.

Gama de sporturi, cotele competitive, colectia de promotii, functiile de asistenta si orice altceva se combina pentru a va oferi un timp distractiv acolo. Avand in vedere acest lucru, nu te vei plictisi in timp ce pariezi la casa de pariuri sportive Winner.

Se intampla tot timpul prea multe pentru a te ocupa cu tine. In plus, posibilitatea de a lua holul sportiv cu tine oriunde te duci, datorita compatibilitatii cu dispozitivele mobile, inseamna ca nu vei rata niciodata sa pariezi pe evenimentele sportive preferate.

Stiam ca ne vom bucura de ceva special cu platforma Winner, odata ce am inteles ca are o casa de pariuri sportiva disponibila. Judecand dupa experientele noastre cu cazinoul site-ului, ne asteptam prompt sa gasim si o sectiune palpitanta de pariuri sportive. Nu ne-a dezamagit si putem spune ca probabil veti gasi si un site captivant.

Bonusuri si promotii

Acum, odata ce am verificat tipul de sporturi pe care putem paria la o casa de pariuri sportive online, ne place intotdeauna sa aflam despre ofertele speciale care sunt disponibile. Nu a fost nevoie sa cautam departe pentru a afla mai multe despre promotiile Winner. Acestea sunt promovate destul de liber pe platforma, precum si in mod specific in sectiunea „Promotii”.

Din fericire, site-ul are o gama buna de recompense pe care sa le revendicati, gazduindu-va indiferent daca sunteti un jucator nou sau un parior obisnuit. Un lucru este sa ai un bonus de bun venit, dar altceva este atunci cand le oferi membrilor tai beneficii suplimentare de care sa beneficieze pe masura ce isi continua calatoria la pariuri. Winner este, evident, pe deplin constient de acest lucru si s-a asigurat ca va contacta toti membrii sai.

Bonus de bun venit

Cand incepeti sa jucati pe site-ul Winner ca nou venit, veti avea un bonus de cont 100% nou de revendicat. Pentru a fi in primirea acestui lucru, trebuie in primul rand sa va finalizati inregistrarea. Apoi, procedati la efectuarea primei depuneri si efectuati un pariu initial de cel putin 30 GBP la cote de 1,5 sau mai mult. Veti primi apoi bonusul de 100% din suma dvs. depusa, pana la o valoare maxima de 1200 ron.

Asigurati-va ca efectuati o depunere printr-un card de credit, card de debit sau transfer bancar pentru a solicita acest lucru, deoarece depozitele Skrill, Neteller, Paysafecard si uKash nu se califica pentru aceasta.

Pariuri gratuite de loialitate pe mobil 1200 ron

Daca credeti ca veti plasa mai mult pariuri de pe dispozitivul dvs. mobil, atunci puteti beneficia de aceasta oferta. Pentru fiecare pariu in valoare de 1200 ron pe care il plasati (20 x 50 ron) prin intermediul unui smartphone sau tableta pe curse sau fotbal/tenis/NFL/NBA/MLB/NHL/snooker/darts, veti primi gratuit £ 10 pariu.

Cand pariati pe orice cursa plata din Romania, veti primi banii inapoi ca un pariu gratuit de pana la 50 ron in cazul in care alegerea dvs. este invinsa cu un cap sau mai putin. Aceasta oferta se aplica doar pentru pariurile care sunt plasate in ziua evenimentului propriu-zis.

Bonusuri acumulate de tenis

Daca plasati un acca de 5 ori mai mult pe pietele selectate de tenis, miza dvs. este egalata ca un pariu gratuit de pana la 100 ron daca doar una dintre selectiile dvs. pierde. Pariul gratuit este valabil timp de sapte zile si trebuie utilizat pentru orice selectie de tenis cu cote cumulate de egale 2.0 sau mai mari.

Bonusuri de acumulare sportiva din ROMANIA

Ca si in cazul tenisului acca, puteti beneficia de plasarea unui acca de 5 ori mai mult pe piata de sport din ROMANIA, cu cote minime de 1,20 la fiecare selectie. In cazul in care una dintre aceste optiuni pierde, miza dvs. este rambursata ca un pariu gratuit de pana la 100 ron din nou.

Știri relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published.