Winner pariuri sportive | Bonusuri pariuri 2022 până la 1.000 Lei

winner pariuri sportive

winner pariuri sportive

Winner.ro este o casa de pariuri care ofera clientilor sai posibilitatea de a trece cu adevarat la esentialul pariurilor, oferindu-le clientilor tot ce au nevoie pentru a paria pe o serie de cele mai populare sporturi din intreaga lume. Winner.ro va ofera, de asemenea, sectiunile Spin & Win si Jackpot alaturi de pariuri sportive, oferind pariorilor o experienta de pariere foarte completa.

Deschiderea paginii Winner.ro te va vedea cu o multime de informatii despre toate sporturile disponibile pe care poti paria. Schema de culori a site-ului este putin prea intunecata si, in ciuda faptului ca toate cuvintele sunt de culoare alba si galbena, ele nu ies deosebit de bine de pe ecran. Sincer, un gri putin mai deschis la culoare ar fi putut ajuta la mentinerea paginii de pornire sa arate proaspata si stralucitoare.

In ceea ce priveste utilizarea site-ului in sine, lucrurile sunt foarte simple pentru ca clientii sa se obisnuiasca. Interfata cu utilizatorul nu necesita sa va mutati la diferite pagini de pe site, ceea ce este la indemana, deoarece inseamna ca timpul de incarcare este redus semnificativ. In schimb, facand clic pe fotbal se vor deschide optiuni pentru tari si ligi. Daca ar fi sa faceti clic pe Anglia si apoi pe Premier League, bara din mijloc a ecranului se va schimba in jocurile si pietele disponibile. Aceasta gama de piete care apare pe site este foarte impresionanta si ofera pariorilor tot ce au nevoie atunci cand vine vorba de pariuri pe sport.

In ceea ce priveste metodele de plata, clientii Winner.ro vor putea utiliza metode populare precum cardurile de debit, transferul bancar si portofelele electronice, cu aceste trei dintre cele mai utilizate si respectate metode de depunere si retragere in jocuri de noroc. Desi aceasta varietate nu este la fel de impresionanta ca alte case de pariuri, ar trebui sa se dovedeasca a fi mai mult decat suficienta pentru majoritatea pariorilor.

Sport si cote de pariuri

Utilizatorii pot paria pe o varietate de evenimente sportive disponibile pe site-ul Winner.ro. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal, baseball, baschet, box, cricket, darts, fotbal, futsal, handbal, hochei pe gheata, mma, rugby, snooker, tenis de masa, tenis, volei, sporturi virtuale. Cotele de pariuri la Winner.ro sunt competitive in general. Marja de pariuri pe fotbal este de 5,2%, marja de pariuri pe tenis este de 7,5%, marja de pariuri pe hochei pe gheata este de 7,6%, baschet cu 5,6% si asa mai departe. Marja totala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Va rugam sa retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariuri

Winner.ro ofera o gama foarte impresionanta de sporturi si ligi pe care sa pariezi. Pagina principala are optiunile lor majore de pariere in partea stanga a ecranului, cu fotbal, baschet, tenis, fotbal american, cricket si multe altele, toate disponibile pentru a paria. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca nu exista o cantitate imensa de sporturi mai mici disponibile pe care sa pariezi, cu doar aproximativ 17 sporturi disponibile la momentul scrierii. In mod dezamagitor, Winner.ro nu pare sa aiba nicio oferta de Esports la momentul scrierii, aceasta omisiune fiind surprinzatoare, avand in vedere ca pariurile pe jocurile online au crescut cu adevarat in popularitate, mai ales in timpul pandemiei de Coronavirus din 2020.

Orice parior care cauta actiune in joc trebuie pur si simplu sa mearga la sectiunea „Live” din partea de sus a paginii. Facand clic pe acest link, veti dezvalui toate evenimentele curente in joc pe care puteti paria, ceea ce inseamna ca puteti sari cu usurinta intr-un meci de fotbal in joc, mai degraba decat sa trebuiasca sa cautati site-ul in cautarea jocurilor jucate in prezent.

Serviciu clienti

Clientii Winner.ro isi pot folosi oferta de un numar de telefon de contact, adresa de e-mail sau contul lor de Facebook, ceea ce inseamna ca aveti mai multe moduri de a intra in contact daca aveti o intrebare sau o problema care este mai mult decat se poate spune pentru alte site-uri de acolo astazi.

Știri relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published.