Verificare mozzart bet | Bonusuri pariuri 2022 până la 1.000 Lei

verificare mozzart bet

verificare mozzart bet

Am calculat marja pentru Mozzartbet analizand cotele pe care le ofera si le-am plasat intr-una dintre urmatoarele trei categorii:

  • De la 1% la 5%: valoare buna
  • Peste 5% pana la 7%: valoare medie
  • Peste 7% pana la 10%: valoare slaba

Ne-am obținut rezultatele luand cota „Rezultatul meciului” si, de asemenea, cota peste/sub 2,5 goluri pentru diferite meciuri din diferite ligi de fotbal. Obținand rezultatele medii folosind aceasta metoda, am reusit sa obținem marjele pentru fiecare liga si marja totala de pariuri pentru casa de pariuri.

Mozzartbet are o marja totala de 6,25% pentru fotbal si se incadreaza in categoria medie. In prima secțiune cu Premier League si Championship, marja este de 6,19%. A doua secțiune cu La Liga spaniola si Seria A italiana, marja este de 6,3%. In cele din urma, luand in considerare Liga Pro belgiana, Primera Liga portugheza si Eredivisie olandeza, marja este de 6,28%.

Gama de sporturi: exista peste 20 de oferte de pariuri dintr-o varietate de jocuri pe Mozzartbet Romania. Puteți paria pe toate jocurile populare, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheața, handbal, tenis de masa, volei, box, rugby, cricket, reguli australiane, ciclism, darts, badminton, baseball, Formula 1, fotbal american si snooker.

Mozzartbet Romania ofera, de asemenea, jocuri de cazinou, inclusiv jocuri de masa, video poker, sloturi si sloturi video. Exista peste 300 de pariuri la jocurile de cazinou oferite la un moment dat.

Exista o varietate de jocuri virtuale. Aveți ligi virtuale modelate dupa ligi premier din Anglia, Germania, Italia, Spania, Franța, China si Turcia. Mozzartbet Romania ofera, de asemenea, curse virtuale de ogari, curse de cai, sporturi cu motor si curse de motociclete.

Mozzartbet Romania este una dintre puținele case de pariuri care ofera jocuri cu numere. Aceste jocuri de loterie includ Keno polonez, ceh si grecesc, 10e italian si putto maghiar.

Gama de pariuri si piețe: Mozzartbet Romania ofera peste 400 de opțiuni de pariere pentru jocurile mari din ligile europene majore si Liga Campionilor UEFA. Jocurile de fotbal din liga de nivel inferior ofera, de asemenea, peste 200 de opțiuni de pariere. Alte jocuri precum baschetul ofera peste 100 de opțiuni de pariere per joc.

Limite de pariuri: Puteți plasa doar 50 de pariuri pe talon de pariu. Cotele maxime sunt limitate la 500.000 pentru un talon de pariu. Miza minima de pariere este de 20 Ron. Exista, de asemenea, o limita de 10 milioane de Ron plați maxime disponibile pe talon de pariu.

Mozzartbet Romania ofera pariuri in joc sau live pentru toate sporturile. Puteți avea pana la 120 de opțiuni de pariere in prima jumatate a meciurilor de fotbal si baschet din ligii majore. Veți vedea, de asemenea, peste 35 de opțiuni de pariere in primele minute ale reprizei secunde. Mozzartbet Romania este foarte rapid in plasarea pariurilor in joc. Este atat pentru pariuri prin browser, cat si pentru pariuri pe aplicații.

Mozzartbet Romania nu ofera un bonus de bun venit. Cu toate acestea, primesti un bonus de 1000% pentru orice pariu multiplu de 4 jocuri pe care le plasezi intre orele 9-11 si 20-22. Exista jocuri cu cote supraalimentate 4+1, ceea ce inseamna ca alegeți patru jocuri obisnuite si un joc supraalimentat. Exista, de asemenea, oferte de pariuri cu cote supraalimentate 6+1 si 9+1.

Mozzartbet Romania are o oferta unica de cote sporite „Top Minute”. Este o oferta de pariuri live in minutele 30, 60 si 75 ale unui joc. In aceste minute, Mozzartbet Romania are cele mai mari cote dintre orice casa de pariuri din lume.

Mozzartbet Romania ofera un bonus de luni pentru orice jucator care se conecteaza si pretinde acest bonus intr-o zi de luni.

Exista un bonus cashback. Se aplica pentru orice pariu multiplu cu patru pariuri sau mai sus. Ai putea obține un bonus de rambursare de 100 de ori daca sansele tale sunt peste 99.

Mozzartbet Romania ofera doua jackpot-uri. Exista zilnic 10 milioane de jackpot-uri Ron pentru 13 jocuri. Jucatorii cu pana la 8 predicții corecte de pariu primesc un bonus de castig de sume diferite. Primesti 1.000 Ron pentru ca ai ratat toate pariurile!

Termeni si condiții pentru bonusuri

  • Doar jucatorii inregistrați si verificați pot participa la bonusuri.
  • Un talon de pariu se califica pentru bonus de 1.000 Ron cu minim 4 pariuri de minim 1,35 pentru fiecare pariu.
  • Doar biletele de pariu cu cote de minim 29 se califica pentru un bonus de rambursare.
  • Jocurile cu cote supraalimentate trebuie sa includa numarul minim de jocuri, de exemplu, 6+1 trebuie sa aiba sase jocuri obisnuite si un joc cu cote supraalimentate.
  • Cotidianul Ron, 10 milioane de castigatori de jackpot, trebuie sa prezica corect toate cele 13 pariuri. Bonusul Jackpot se aplica pentru: 12 predicții corecte – Ron 100,00011, predicții corecte – Ron 10,00010, predicții corecte – Ron 1,0009, predicții corecte – Ron 500 8, predicții corecte – Ron 50 0, (toate ratate) – Ron 1.000.

Știri relevante

Leave a Reply

Your email address will not be published.